Bio Alfalfa k nakličování 120g, Sonnentor
Kód: A0210001Detailní popis produktu
Malí, ale šikovní drobečci plní živin. Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.
Složení: alfalfa - vojtěška bio (Medicago sativa)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: alespoň 6 dní, konzumace 7. den
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.