Bio Hořčice k nakličování 120g, Sonnentor
Kód: A0210008Detailní popis produktu
Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. V jihoindické kuchyni se praží, čímž dostane jejich ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí karipast a kořenících směsí.
Složení: HOŘČICE ŽLUTÁ BIO (Sinapis alba)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 15 minut
doba klíčení: 5-6 dní
substrát udržujte stále vlhký
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací miska
Alergeny: hořčice
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Vlastnosti: | vegan, bez umělých barviv, bez konzervantů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář