Bio Mungo k nakličování 120g, Sonnentor
Kód: A0210007Detailní popis produktu
Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Složení: fazole mungo bio (Vigna radiata)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 12 hodin
doba klíčení: 4-5 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Vlastnosti: | vegan, bez umělých barviv, bez konzervantů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář