Bio Pískavice řecké seno k nakličování 120g, Sonnentor
Kód: A0210004Detailní popis produktu
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.
Intenzita hořké chuti těchto klíčků se zvyšuje s dobou klíčení.
Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá.
Složení: pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 2-4 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.