Bio plátky na Lasagne bezlepkové rýže, kukuřice 250g, Byodo
Kód: A0310153Detailní popis produktu
Plátky na lasagne vytvořeny z kukuřičné mouky (55%) a rýžové mouky (45%).Máme pro Vás rovnou i návod na přípravu: Začneme boloňskou omáčkou: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme kečup a rajčata. Dusíme do měkka cca 15 - 25 minut podle druhu masa. Pokračujeme bešamelovou omáčkou: Máslo rozpustíme společně s moukou promícháváme, přidáme horké mléko, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Nakonec přidáme strouhaný sýr a bešamelovou omáčku povaříme cca 10 minut. Do zapékací mísy vkládáme postupně bešamelovou omáčku, boloňskou a pláty lasagní. Poslední vrstva je bešamelová omáčka a na ní plátky tvrdého sýru. Lasagne s boloňskou omáčkou zapékáme při 200 °C asi 30 - 40 minut. Energetické údaje na 100 g:
Země původu: Německo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.