Bio Ředkvička k nakličování 120g, Sonnentor
Kód: A0210005Detailní popis produktu
Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.
Složení: ředkvička bio (Raphanus sativus var. sativus)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 5-8 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář