Snídaně plná života

Snídaně plné života za minutu

Na přípravu plnohodnotné snídaně už nepotřebujete spoustu času. 

Dobře to známe – ráno má člověk často pěkně naspěch a snídani odbude banánem, nebo vynechá úplně. Přitom právě snídaně nám má dodat energii a důležité živiny do nového dne.

Ať už zrovna máte málo času, nebo chcete mít jistotu, že snídáte vyvážené jídlo, naše raw granoly a kaše jsou řešením. Namíchali jsme je ze samých zdravých dobrot, superfoods a rostlinného raw proteinu.

Kaše nebo granola?

Všechny čtyři snídaňové směsi jsou přirozeně bezlepkové, v nejvyšší Really Raw vegan kvalitě, neobsahují žádný přidaný cukr a mají pěkně vymazlené receptury. Dvě z nich přichází ve formě granoly, zatímco jejich dvě sestry jsou kaše. Vlastně superkaše! 

Jak si snídani připravit?

Zatímco granolu můžete klidně chroupat jen tak, kaše budou potřebovat zalít rostlinným mlékem, nebo třeba jen vodou. Hustotu si tím určíte sami. Můžete samozřejmě projevit kuchařský talent a nakrájet si do misky ovoce, nebo přidat oříšky. Pečlivým výzkumem jsme zjistili, že k čokoládové kaši skvěle ladí banán. K ostatním kupodivu taky. A co teprve čerstvé borůvky!

Praktický 100% kompostovatelný eko obal

Uzavíratelné sáčky vydají na několik snídaní, přitom je v pohodě schováte do tašky i batohu. Jsou proto super na cesty a výlety, nebo do kabelky pro elegantní přepravu do kanceláře.

Na přírodu se samozřejmě také myslelo– celý obal je plně kompostovatelný.

Kterou vybrat?

S tím si už musíte poradit sami, určitě najdete tu pravou.

 

Borůvková granola s proteinem a chia semínky

 

Čokoládová granola s proteinem a mandlemi

Proteinová kakaová kaše s quinoou a skořicí

Malinovo-makadamiová kaše s proteinem

 

 

autor: lifefood.cz